Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δυναμικό της Valve η Campo Santo

*
Μέσω ενός blog post, η Campo Santo developer του Firewatch ανακοίνωσε ότι στο εξής ανήκει στο δυναμικό της Valve. Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο In The Valley of the Gods, θα κυκλοφορήσει ως τίτλος της Valve. Η απόφαση ελήφθει μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις και η ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στους τίτλους που η ίδια θα αποφασίζει. Αυτή η κίνηση προφανώς εντάσεται στα όσα πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει ο CEO της Valve Gabe Newell, ότι η εταιρεία επανέρχεται δυναμικά στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία παιχνιδιών. Ένας ακόμα τίτλος που βρίσκεται στα σκαριά από τη Valve είναι το Artifact, ένα παιχνίδι με κάρτες, στα πρότυπα του Hearthstone. Οι δύο πλευρές δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συμφωνία και υπόσχονται ότι στο μέλλον θα χαρίσουν στους gamers μοναδικές εμπειρίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*